SMJEŠTAJ SPORTAŠA U STUDENTSKI DOM

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta s ciljem potpore studiranja kategoriziranih sportaša osigurava određeni broj mjesta u studentskim domovima u Republici Hrvatskoj…

(Studentski centar Zagreb, Studentski centar Osijek, Studentski centar Rijeka, Studentski centar Split, Centar za studentski standard Sveučilišta u Zadru, Studentski dom Varaždin i Učenički dom Lovran) koji su namijenjeni redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija – sportašima pod određenim uvjetima.

U privitku se nalazi Zahtjev za smještaj redovnog studenta sportaša sveučilišnih i stručnih studija u studentski dom:

Zahtjev za smještaj redovnog studenta sportaša sveučilišnih i stručnih studija u studentski dom

Pravo na dodjelu mjesta u studentskim domovima imaju hrvatski sportaši I., II., III. i IV. kategorije koji su redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija te su upisali višu godinu studija ili po prvi put upisuju 1. godinu studija u akademskoj godini 2013./2014. U privitku se nalazi Odluka o kriterijima za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentskim i učeničkim domovima:

Odluka_o_kriterijima-1

Svu potrebnu dokumentaciju studenti – sportaši trebaju dostaviti najkasnije do 30. kolovoza 2013. godine na adresu:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta
Uprava za sport
Donje svetice 38
10000 Zagreb

Odluka, upute te sva popratna dokumentacija dostupni su i na internetskim stranicama Ministarstva na http://www.mzos.hr. Za sva moguća pojašnjenja slobodno se obratite na skolski-sport@mzos.hr.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 01 4594 400 (Nataša Muždalo).