PARATRIATLON REPREZENTACIJA

Izbornik/voditelj sporta: Hrvoje Vlahović

Sportaši:

Antonio Franko (kategorija PTS4)
Antonio Franko (ITU rezultati)

2. Antun Bošnjaković (kategorija PTS3)
Antun Bošnjaković (ITU rezultati)

ULAZAK U REPREZENTACIJU:

Sporazumom o suradnji između Hrvatskog paraolimpijskog odobora (HPO) i Hrvatskog triatlonskog saveza (HTS) dvije krovne organizacije nadležne su za paratriatlonski sport. Hrvoje Vlahović je od strane HPO-a proglašen voditeljem sporta-paratriatlona i sukladno toj funkciji obavlja poslove izbornika.

Na međunarodnoj razini svaki paratriatlonac/ka svrstan je sustavom klasifikacije u određenu kategoriju u kojoj se natječe na međunarodnim utrkama.  Klasifikacije se provode u okviru pjedinih međunarodnih natjecanja od strane tima klasifikatora. Pojašnjenje o sustavu klasifikacije možete zatražiti od voditelja sporta.

HTS u potpunosti priznaje sustav kategorija ITU-a, a do njihovog uvrštenja u Pravilnik o sustavu natjecanja HTS-a svi parasportaši natječu se u i triatlonskim kategorijama i paratriatlonskim kategorijama (uz potvrdu o klasifikaciji).

Da bi sportaš/ica postali članovi paratriatlon reprezentacije moraju sudjelovati na državnim prvenstvima u triatlonu, plivanju i atletici te ispuniti zadane obrasce (u privitku).

KRITERIJI ZA PARATRIATLONSKU REPREZENTACIJU

PARATRIATLON OBRAZAC 1 – PRIJAVA STRUCNOG TIMA SPORTASA

PARATRIATLON OBRAZAC 2 – EVIEDENCIJA TRENINGA klub

Croatian Triathlon Federation

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com