ČETVRTKOM PREDSTAVLJAMO: TRIATLON KLUB TRI-TIM

  • Naziv: TK TRI-TIM
  • Adresa: Vj: G. Zobnudžije 8, Osijek
  • Godina osnivanja: 2016
  • Broj članova: 53
  • Ustrojstvo kluba: Slaven Balog -predsjednik ,Aleksandar Tompa -Tajnik

Triatlon klub Tri-Tim osnovan je 2016. u Osijeku. Sebe predstavljaju kao mali klub sa velikom energijom i odličnim rezultatima, naglašeno u ženskoj konkurenciji.

Od ženske konkurencije posebno izdvajaju Maju Urban – višestruku prvakinju i viceprvakinju Hrvatske u disciplini srednje dugi triatlon, te 2017. godine državnu rekorderku u disciplini dugog triatlona i pobjednicu Podesdorfa i Ivanu Granošu – višestruku juniorsku i seniorsku prvakinju Hrvatske, te 2018. godine osvajačicu brončane juniorske i seniorske medalje na balkanskom prvenstvu u Ohridu. Triatlon klub Tri-Tim krase i titule Ekipni ženski prvaci Hrvatske u svim triatlonskim disciplinama (triatlon ,duatlon, akvatlon).

Od muškaraca istaknuli su Aleksandra Tompu – osnivača, tajnika i trenera kluba, a važno je naglasiti da je Aleksandar bio član prve seniorske reprezentacije na Europskom Prvenstvu u Stockholmu 1995.

Ciljevi kluba su daljnje širenje i jačanje triatlona kao sporta u njihovom gradu i regiji, te aktivno sudjelovanje na natjecanjima državnog nivoa i ustroj triatlonske škole.