DAN TALENATA ZAGREB

U subotu 2.12. u Zagrebu na bazenu i atletskoj stazi na Sveticama održat će se  Dan talenata u triatlonu. Na testiranja su pozvani svi sportaši i sportašice svih sportova,  odvijat će se uz stručni nadzor trenera na bazenima i atletskoj stazi, a distance su:

Za 14 – 16 godina: 200 m plivanja I 1500 m trčanja
Za 17-23 godina: 400 m plivanja i 3000 m trčanja

SVA TESTIRANJA SU POTPUNO BESPLATNA!

Satnica događanja Svetice 2.12.:
10-11h testiranje atletika
11-12h odmor
12-13h testiranje plivanja

Projekt Dan talenata osmišljen je kako bi se „uočili“, talentirani budući sportaši najmlađih uzrasta te tako počeli pripremati za natjecanja i usavršavati svoja znanja i vještine u atraktivnom triatlonskom sportu.
Dan talenata u triatlonu se sastoji od mjerenja plivanja i trčanja na distancama primjerenima dobi djece, a to su za djevojčice i dječake do 16 godina (kadetski uzrast): 200 metara plivanja i 1500 metara trčanja.
Također, mjerenja će se obaviti i za mlade od 17 do 23 godine (juniorski i mlađi seniorski uzrast): 400 metara plivanja i 3000 metara trčanja.

Dan talenata u triatlonu u 2017. održan je  Osijeku, Rijeci i Zadru, a Danom talenata u Zagrebu zaključit ćemo projekt u 2017.

Prijave mogu se obaviti putem maila: dan.talenata.triatlon@gmail.com ili na obrascu na licu mjesta. Od podataka potrebni su:

  1. ime i prezime
  2. datum i godina rođenja
  3. klub
  4. broj mobitela
  5. e-mail adresa

Najbolji sportaši i sportašice biti će kontaktirani i usmjereni u triatlonske klubove te će im na taj način biti širom otvorena vrata u svijet triatlona.

Organizator projekta je  Hrvatski triatlon savez, a  za sve dodatne informacije i prijave: dan.talenata.triatlon@gmail.com.

Viejsti i fotografije ranije održanih događanja u sklopu projekta dan talenata možete pronaći:

Dan talenata Rijeka

Dan talenata  Zadar