EJK OHRID: TIL OCVIRK OSVAJA PRVE BODOVE ZA JUNIORSKU LJESTVICU

Juniorke s lijeva na desno: Til Ocvirk, Ivana Granoša, Paola Horvat i Petra Koceić

Naša juniorska triatlon reprezentacija proteklog je vikenda nastupila na europskom juniorskom kupu u Ohridu u sastavu sportaša: Ivana Granoša, Til Ocvirk, Paola Horvat, Petra Koceić, Fran Tisaj i Filip Filošević. U pratnji sportaša bili su treneri Aleksandar Tompa i Lovro Lisjak te pratnja Ivan Pavić.

Nakon odrađene utrke Til Ovcirk pripisani su bodovi za europsku juniorsku ljestvicu te je trenutno plasirana kao 41. juniorka Europe.

Rezultate i nastupe naših sportaša prokomentirao je Lovro Lisjak:

Cure odrađuju utrku jako dobro do samog trčanja. Taktiku trenera Aleksandra temeljito su provele, te se sve zajedno držale na bajku sa vodećima. Paola je odustala na 2.krugu trčanja zbog boli ručnog zgloba koji je natukla na treningu. Ostale cure završile su 4.,5. i 6. s time da je jedina Til osvojila bodove s obzirom da je bila unutar 8% zaostatka za prvom.
Dečki odrađuju utrku zajedno sa velikom grupom do kraja bicikla, nakon čega kreće jurnjava na trčanju. Fran nažalost odustaje krajem 1. kruga trčanja zbog propadanja u koljenu. Filip se dobro bori do kraja i u finišu osvaja 8.mjesto, što je bilo minutu presporo za neke bodove. “

Rezultati 2019 Ohrid ETU Triathlon Junior European Cup

Galerija fotgrafija