HRVATSKI TRIATLON PONOVO NA VRHU

Hrvatskom triatlon savezu je pripala godišnja nagrada Europske triatlon federacije za najviše plasiranu zemlju u razvoju prema kriteriju uspješnosti mladih sportaša – juniora na nastupima tijekom 2018. godine. Hvala Luki Grgoriniću, Ivani Granoši, Til Ocvirk i Paoli Horvat koji su svojim nastupima za reprezentaciju zaslužni za skupljanje vrijednih bodova ETU ljestvice.

Hvala izborniku reprezentacije Ivanu Iveziću,  trenerima sportaša Željku Bijuku, Vladimiru Žicu i Aleksandru Tompi i svima koji su ih pratili na natjecanjima. Hvala matičnim klubovima: TK Puli, TK Tri-Timu i TK Swibir na nezamjenjivoj podršci sportašima i uspjesima hrvatske triatlon reprezentacije.

Hvala Hrvatskom olimpijskom odboru koji prati sve međunarodne nastupe reprezentacije i prepoznaje rezultate naših sportaša. Luka Grgorinić, Til Ocvirk i Ivana Granoša su u 2019. godini uvršteni kao novi korisnici u razvojni program HOO-a te su time dobili snažniju financijsku i materijalnu podršku za dodatne međunarodne nastupe u 2019.

Uz svakodnevni predani rad cijelog tima, rezultati sigurno neće izostati i već se unaprijed radujemo vašim uspjesima u 2019.!

Hvala vam još jednom što ste nas učinili ponosnima!