IZVJEŠTAJ: REPREZENTATIVCI I PRVACI

Bogat triatlonski vikend donio je pregršt dobrih rezultata. Teško je odrediti koji je važniji, ali krenimo kalendarskim redom:

Reprezentativka Daria Pletikapa na utrci europskog kupa u Portugali osvojila je 11 mjesto na kojem joj ovim putem još jednom čestitamo! Službene rezultate i statistike možete proučavati ovdje: http://www.triathlon.org/results/result/2014_quarteira_itu_triathlon_european_cup/265547, a dojmove i fotografije s utrke potražite na FB stranicama Darijinog matičnog kluba TK Petar Zrinski https://www.facebook.com/pages/Triathlon-team-Zrinski-NOVATEC/340848272714

U Nizozemskoj su Hrvatsku predstavljali Andrea Fazlić (TK Swibir) i Gordan Petković (TK Zrinski) nastupom na Europskom prvenstvu u sprint duatlonu. u Horst su se uputili u vlastitom aranžmanu, a kući se vratili s odličnim rezultatima koje možete vidjeti na http://www.triathlon.org/results/result/2014_horst_etu_powerman_long_distance_and_sprint_duathlon_european_champion/266841

Dok su naši reprezentativci rasturali po Starom kontinentu, na zagrebačkoj su Medvednici konkurenciju nadmašili prvi ovogodišnji prvaci i prvakinje Hrvatske, i to u disciplini kros duatlona. Zorana Težak (TK Triton) i Vinko Vrebac (TK Swibir) popeli su se na najviše stepenice postolja u apsolutnoj konkurenciji (Elite) u distanci sprint, a Leon Pandža (TK Rival) i Chiara Peruško (TK Pula) bili su najbrži u supersprintu. Sve rezultate možete pogledati na službenim stranicama http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/green-devil/ a bogate galerije službenih fotografija dostupne su na službenim stranicama utrke https://www.facebook.com/pages/Green-devil/480975228634443.

Čestitamo svim sudionicima i zahvaljujemo se trenerima, navijačima, roditeljima, bodriteljima, volonterima i sponzorima. Bez vas ništa ne bi bilo moguće.