Krivec i Šaban-Miličić do novih naslova prvaka

Please try entering https://graph.facebook.com/590741044376706/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Protekele se nedjelje, 29.6. u Gornjoj Stubici održala utrka PH i EPH u sprtint triatlonu. Pobjede su u apsolutnoj kategoriji odnjeli Željka Šaban Miličić i Matija Krivec, omogućivši dvostruko slavlje TK Swibir.  U muškoj su se konkrenciji na postolju iza Kriveca našli Matija Lukina (TK Rudolf Perešin) i Ivan Gobin (TK Zadar), a iza Šaban-Miličić Maja Bonačić i Maja Marukić (obje TK Swibir).

Muško ekipno PH osvojio je TK Swibir ispred TK Split i TK Petra Zrinskog, dok je u ženskoj konkurenciji prijavljena samo jedna ekipa, TK Swibir.

Utrku je pratilo idealno vrijeme, a plivanje se održalo na nedavno uređenom jezeru. Pohvale organizatoru i čestitike pobjednicima u svim kategorijama.  Detaljne rezultate možete pogledati na:

http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/gornja-stubica/

Osim glavne utrke sprint triatlona održane se promo utrke u trčanju za predškolsku i osnovnoškolsku djecu te građane i građanke.
Ukupno je sudjelovalo 108 natjecatelja u sprint triatlon utrci (uključujući i sve članove štafeta) te 40-tak natjecatelja u promo utrci djece i građana u trčanju. Utrka je bila međunarodnog karaktera jer je bio jedan natjecatelj iz Švedske i jedna natjecateljica iz Bugarske.
Video i fotografije na FB stranici HTS-a (desno) i stranicama organizatora, TK Rudolf Perešin.

KRATAK IZVJEŠTAJ VLADIMIRA ŽICA:

Triatlon Stubica

Pobjednici Državnog Prvenstva u Sprint Triatlonu U Gornjoj Stubici za 2014. su Željka Šaban Miličić i Matija Krivec oboje iz Triatlon kluba Swibir.

Željka je utrku praktički odradila sama, izašla je iz vode na prvom mjestu i tu poziciju zadržala do kraja utrke. Matija je izašao iz vode u manjoj grupici vodećih natjecatelja, odradio s njima bicikl te otišao na trčanju po pobjedu.

U muškoj konkurenciji na drugo mjesto se plasirao Matija Lukina, dok je treće mjesto osvojio Ivan Gobin.

U ženskoj konkurenciji drugo mjesto osvojila je Maja Bonačić, dok je treće mjesto osvojila Maja Marukić.

Luka Paliska (mlađi junior) i Toni Elezović (u-23) odlično su odradili utrku i dokazali da se mogu natjecati sa starijim kolegama, ispred njih su se plasirali Mijo Bebić i Gordan Petković.

Kod žena Elisabetta Vitasović (mlađa juniorka) i Sonja Škevin(juniorka) su također solidno odradile utrku.

Organizacija PH u Sprint triatlonu je protekla vrlo dobro, bez propusta, promet je bio odlično reguliran te su natjecatelji bili sigurni tijekom utrke.

Čestitke svim natjecateljima ne rezultatima!!

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.