NAJAVA: ISTANBUL I TABOR DOČEKUJU SPORTAŠE


U nadolazećem vikendu naši će reprezentativci nastupati na dva natjecanja:

2019 Istanbul ETU Triathlon Balkan Championships

Istanbul je odbraan za ovogodišnjeg domaćina Balkanskog prvenstva na kojem će pod vodstvom izbornice Kristine Skroče u individualnoj Elite utrci nastupati Željka Šaban Miličić, Elisabetta Vitasović i Luka Grgorinić. Nažalost, četrvrti član odabrane ekipe za ovo natjecanje, Filip Filošević, je od utrke morao odustati u posljednjem trenutku zbog pada na treningu i ozljede ruke koja je onemogućila nastup.

Na pojedinačnoj utrci u kategoriji Youth svoje su nastupe ovogodišnjim rezultatima zaslužili Gabrijel Barac i Petra Koceić.
Uz izbornicu, sportaši će na terenu imati podršku trenera za razvoj Branka Matića, Blaž Barca i Željka Bijuka koji prati svako natjecanje Balkanskog prvenstva.

U nedjelju će sportaši našeg tima nastupati i u miješanoj štafeti i imati priliku obraniti sva dosadašnja osvojena zlata.

2019 Tabor ETU Triathlon Junior European Cup

U češkom Taboru sportašica Til Ocvirk će u nedjelju 4. 8. u 13:00 sati po lokalnom vremenu startati na utrci Europskog kupa u sklopu 36 po redu festivala triatlona u velikoj konkurenciji 45 juniorki iz 19 zemalja.
Na natjecanje u Tabor sportašica kreće nakon priprema u Italiji, a prati ju Edi Ocvirk.