NAJAVA: MEDITERANSKE IGRE NA PIJESKU

Luka Grgorinić predstavljati će Hrvatsku na natjecanju u akvatlonu koje će se održati 31.8.2019. u sklopu 2. Mediteranskih igara na pijesku, a na koje je otputovao u pratnji trenera Željka Bijuka zajedno s delegacijom HOO-a. Natjecanje akvatlona će se održati u subotu, 31.8. 2019. , u muškoj konkurenciji nastupa 17 sportaša iz 11 zemalja.

Mediteranske igre 2019. pratite na službenim stranicama, a raspored TV prijenosa utrka možete pogledati OVDJE.

Na 2. Mediteranskim igrama na pijesku, koje će se od 25. do 31. kolovoza održati u Patrasu (Grčka), sudjelovat će sportaši(ce) iz 26 država i natjecat će se u 11 sportova: akvatlonu (1000m plivanje + 5000m trčanje), daljinskom plivanju, hrvanju na pijesku, kajaku, nogometu na pijesku, odbojci na pijesku, rukometu na pijesku, ronjenju/plivanju s perajama, skijanju na vodi, tenisu na pijesku i veslanju.

Hrvatsku će u Patrasu predstavljati 20 sportaša/sportašica u šest sportova: Nataša Šustić i Igor Boraska u veslanju, Luka Grgorinić u akvatlonu, Antonija Buličić i Grgo Mujan u daljinskom plivanju, Marko Sremec, Dora Bassi, Filip Strikinac u ronjenju/plivanju s perajama, Valentina Vrbanc i Sara Radanović u odbojci na pijesku te muška reprezentacija u rukometu na pijesku (Filip Dominik Hančić, Tomislav Lauš, Josip Matezović, Nikola Finek, Ivan Palac, Josip Leko, Nikola Marciuš, Filip Goričanec, Mateo Budić i Mario Lacković.