BANYOLES I TISZAUJVAROS BEZ ŽELJENOG PLASMANA

Kako je i ranije najavljno, 7.7.  za naše je reprezentativke bio jako važan datum: Zara Baković, Til Ocvirk i Petra Koceic natjecale su se Banyolesu na kvalifikacijskoj utrci za Olimpijske igre mladih, a Paola Horvat i Ivana Granoša na jednom od najjačih i najbrojnijih natjecanja u Europi, EJK u Tiszaujvarosu

YOG BANYOLES:

Nažalost, niti jedna sportašica nije se uspjela kvalificirati mađu najboljih 12 juniorki Europe.

“Iako se naše cure nisu uspjele plasirati među prvih 12 sportašica i tako kvalificirati za Olimpijske igre mladih, polučile su solidne rezultate zahvaljujući vrlo dobrom plivanju i solidnoj izvedbi na biciklu. Trčanje je bilo najslabija disciplina kod sve tri cure.  Zara Baković osvojila je 36. mjesto, Til Ocvirk 42. mjesto i Petra Koceić 51. mjesto. Nadam se da će se ovakva dobra izvedba u budućnosti pretvoriti u odlične rezultate naših cura” – zaključio je Žic.

REZULTATI YOG QUAIFIER BANYOLES

EJK TISZAUJVAROS:

Dvije subotnje polufinalne utrke kod juniorki odlučivale su o plasmanu u finalnu utrku koja se održala u nedjelju. Za nju je bilo potrebno biti među 14 sportašica iz kvalifikacija, a još su dvije sportašice u finale ulazile po vremenima.

U polufinalnim utrkama Ivana Granoša zauzela je 19. mjesto u prvoj, a Paola Horvat 23. u drugoj utrci.

REZULTATI EJK TISZAUJVAROS 2018