ODRŽANA PRVA TRIATLON UTRKA SEZONE

U drugoj polovici kolovoza i datumu u kojem se već i drugi dio sezone triatlonskih natjecanja bliži kraju, Splitski je Marjan bio domaćin prve službene utrke triatlonska u ovoj sezoni. Na 22. Marjanskom điru održanom u novom formatu Hrvatske triatlon lige nastupilo je 150 sportašica i sportaša u utrkama mini akvatlona, supersprint i sprint triatlona.

U utrci sprint triatlona slavili su Andrej Vištica i Sonja Škevin (oboje TK Swibir) ispred drugoplasiranih Eugena Popovića (TK Maskimir) i Željke Šaban Miličić (TK Swibir) i trećeplasiranih Silvija Tomca (TK Maksimir) i Elisabete Vitasović (HTS).

Na istoj utrci u kategoriji juniorki najbrže su bile Ana Lučić (TK Dubrovnik) ispred Petre Koceić (TK Split) i Mateje Perko (TK Maksimir), a kod juniora Gabrijel Barac (TK Rival) ispred Mislava Hanze (TK Matulji) i Matka Sarića (TK Maskimir)

U supersprintu najbrži su bili kadeti Filip Vilenica (TK Swibir) ispred Karla Brebrića (TK Petar Zrinski) i Pabla Benka (TK Swibir), a kod kadetkinja je slavila Aurora Valinčić (TK Rival) ispred Nicole Fornažar (TK Pula) i Lane Vale (TK Rival).

U mini akvatlonu za kategoriju U11 najviša stepenica postolja bila je rezervirana za prvoplasirane Petra Omazića (TK Swibir) i Carol Stojanović (TK Pula) , drugoplasiran su bili Leon Kišiček (TK Trimax) i Ema Andrijević (TK Maksimir) i trećeplasirani Lovro Dobravac (TK Rival) i Kaja Malezija (TK Swibir)

U mini akvatlonu za kategoriju U9 zlato su odnjeli Arijan Dravec (TK Pula) i Jana Petric (TK Maksimir), srebra Lovro Hanza (TK Matulji) i Marija Rebić (TK Swibir) i broncu Lan Marić (TK Rival).

Neslužbeni rezultati