PRIDRUŽI NAM SE!

Ovim putem pozivamo sve one koji bi se željelu uključiti u rad Saveza, bilo u stručnom, savjetodavnom ili provedbenom dijelu da se pridruže. Pojedinci su već ranije za to iskazali interes i ovim putem im na tome zahvaljujemo jer su upravo oni bili ti zbog kojih smo počeli razmišljati na koje načine i kroz koje programe ih Savez može uključiti u svoje aktivnosti.

Nakon iskazanog interesa, UO će donijeti odluku oko formiranja savjetodavnih tijela, komisija i sl. Cilj ovog poteza je da se uključi što veći broj kvalitetnih pojedinaca u radu Saveza te da se poveća i ubrza funkcioniranje Saveza s ciljem razvoja triatonskog sporta.

U nastavku su navedeni (za sad idejno) osmišljeni projekti koji će se detaljno operativno planirati nakon vašeg odaziva.

Ako biste željeli raditi na nečem drugom za što smatrate da je važno, sve Vaše ideje su dobrodošle! Rado ćemo razgovarati o njima te ih pokušati uključiti u postojeći plan rada ili osmisliti novi projekt.

Naša tri osnovna cilje ove godine su:

  1. Podizanje kvalitete strukture saveza
  2. Povećanje broja sportaša
  3. Podizanje kvalitete natjecanja

Planirani projekti kroz koje planiramo ostvarenje tih ciljeva su:

  1. Rad u stručnom dijelu Saveza, a koji se odnosi na nekoliko segmenata:
    •  reprezentacije – sve
    • pripreme i natjecanja
    • razvojni projekti
  2. Edukacija trenera
  3. Edukacija sudaca: 
    • seminar Zagreb (27.2/5.3.)
    • seminar Petrčane (19.3/26.3.)
  4.  Projekti “Dan talenata” i “Dječiji dan talenata”:
    •  traže se klubovi (nositelji i suradnici), treneri (provoditelji) jednodnevnog programa i pomagači-volonteri
  5. Projekt “Zajedno u triatlonu – roditelji i djeca”
    • traže se klubovi (nositelji i suradnici) i treneri (provoditelji) jednomjesečnog programa (svibanj i rujan/listopad, 4 uzastopna vikenda, svaki po 2 sata)
  6. Organizacija natjecanja – edukacija kroz konkretno planiranje i sudjelovanje
    • pojedinci koji su zainteresirani za sudjelovanje u osmišljavanju i provođenju natjecanja: od planiranja aktivnosti i zadataka po segmentima, planiranja popratnih aktivnosti, osmišljavanja popisa potrebnog inventara, osmišljavanja vizualnog identiteta natjecanja (državne razine i nižih razina) i sl.
    • pojedinci koji su voljni volontirati na utrci juniorskog europskog kupa 18.9. u Zagrebu
    • pojedinci-suradnici koji bi sudjelovali na izradi “Vodiča za organizatore natjecanja”
  7. Projekt “Inkubator ideja”
    • zajednički naziv za sve konkretne prijedloge u pisanoj formi koji na bilo koji način predlažu, potiču i zalažu se za uvođenje promjena, a fokusirani su na poboljšanje, moderniziranje ili sastavljanje pojedinih pravilnika, odredbi, ugovora i ostalih službenih dokumenata Saveza.
  8. Projekt “Vidim triatlon”
    • pojedinci koji naginju fotografiranju događaja, snimanju, montaži, glazbi i ostalim umjetnostima kojima mogu dopinjeti vidljivosti sporta kroz bilo koji vizualni medij

Molimo vas da poziv proslijedite svima koji bi mogli biti zainteresirani za suradnju. Dobrodošli su svi: treneri, sportaši, bivši sportaši, roditelji, suradnici…

Za bilo koji od projekata možete se prijaviti na obrascu:
PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTIMA

Molimo vas da svoj interes za sudjelovanje iskažete što prije, idealno do 15.veljače, da bismo imali inicijalni uvid i planirali dalje!

Hvala svima!