ŠABAN-MILIČIĆ I DUMANČIĆ NAJBRŽI NA ORGULJAMA

Na prekrasnoj lokaciji zadarskog akvatorija i rive jučer je održano Prvenstvo Hrvatske u sprint akvatlonu na kojem su najsjajnije, zlatne medalje osvojili Željka Šaban-Miličić (Swibir) i Luka Dumančić (Petar Zrinski).

Kod žena, Željke Šaban Miličić isplivala je među prvima te je  izvrsnim vremenom trčanja nadmašila konkurentice. Kao apsolutno druga je u cilj ušla juniorka Zara Baković (Zrinski) dok je bronca pripala Maji Bonačić (TK Swibir).

Luka Dumančić je plivanje i trčanje u kombiaciji odradio ispod granice od 19 minuta, za 18:55. Svega 6 sekundi kasnije u cilj je utrčao Tin Kaurić (Velika Gorica), a zatim i Toni Elezović (TK Split).

U U19 kategoriji slavili su redom:

  1. Zara Baković (Zrinski)
  2. Ivana Granoša (Tri-Tim)
  3. Marija Dobrošević (Tri-Tim)
  1. Luka Dumančić (Zrinski)
  2.  Fran Tisaj (Zrinski)
  3. Filip Cvijetić (Rival)

Ženske ekipe:  1.Tri-tim, 2. Swibir, 3. Maksimir

Muške ekipe : 1. Zrinski, 2. Split, 3. Zadar

Uz državno prvenstvo održana su i natjecanja za početnike i početnice te rekreativna utrka prilagođena svim uzrastim u kojoj je sudjelovalo sedamsedetak sportašica i sportaša.  Sportsko događanje u organizaciji TK TNT proteklo je u dobrom rasploženju i uz prisutnost mnogobrojne publike-turista, čime je ova sportska manifstacija u samoj špici sezone pokazala kako se i te kako dobro mogu kombinirati triatlonske discipline i turističko-kulturni sadržaji grada.

Čestitke svim sportašicama i sportašima, organizatoru, volonterima i sudačkoj organizaciji! Sve rezultate državnog prenstva i ostalih održanih utrka možete pronaći OVDJE.

Albume fotografija možete pronaći na fb stranici organizatora.