ŠKEVIN I VREBAC OSVOJILI VRLIČKI DUATLON

Na državnom prvenstvu u sprint duatlonu koje se i ove godine održalo u Vrlici u organizaciji Triatlon kluba Split, nastupili su sportaši svih regija. Utrke su bile brze i dinamične, a o plasmanima se odlučivalo “na dlaku”.

Na ovom su državnom prvenstvu u apsolutnim kategorijama najbrži  bili Vinko Vrebac  i Sonja Škevin, oboje članovi  TK Swibir te time osigurali naslove državnih prvaka.

vrlika-2016-trcanje

O stepenicama postolja muške konkurencije odlučivalo se u stotinkama sekunde, a mrvu brži bio je Marino Jukic ( TK Triton) ispred Dejan Patrcevica (Triatlon Klub Zrinski). U ženskoj je konkurencji druga u cilj ušla Sonjina klupska kolegica Maja Bonačić i treća Nika Begić (TK Triton ).

Najbrži juniori bili su Denis Pleše (Petar Zrinski), Duje Marić (Pula) i Blaž Čajko (Rudolf Perešin), Juniorke Nika Begić (Triton) i Lucija Jerebić (Maksimir).

vrlika-2016-start-m

Ekipna su postolja u muškoj konkurenciji pripala zagrebačkim klubovima. Swibir na prvom, Petar Zrinski na drugom i Maksimir na trećem mjestu ispred TK Podstrane i TK Split. Ekipni zlatni ženski pehar također je pripao Swibiru, dok je srebro otišlo u Triton, a bronca u Maksimir.

vrlika-2016-postolje

Uz utrku državnog prvenstva, kadeti i kadetkinje nastupili su na supersprint duatlonu,  a uz triatlonske discipline organizirane su i trkačke utrke prilagođene svim dobnim skupinama. Pravi vikend sporta u Vrlici!

vrlika-mladi

Komplentne rezultate svih kategorija provjerite na linku mjerne službe (http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/vrlika/) i na stranici organizatora  TK Split.