SLAVONIJA ILI KVARNER – TO JE PITANJE!

Triatlonce i triatlonke ovog vikenda očekuju tri utrke najvišeg ranga na različitim lokacijama.

Slavonija će po prvi puta ugostiti utrku državnog prvenstva u kros triatlonu, i to sprinta u subotu i supersprinta u nedjelju. Pravi sportski vikend očekuje ljubitelje MTB-a i šumskih neasfaltiranih staza sa startom i ciljem na Orahovačkom jezeru. Uz pregršt ostalih natjecanja drugih sportova, bit će to sigurno vikend za pamćenje, ali i izazovna i tenički zahtjevna staza za natjecatelje kros triatlona o kojoj će se još pričati.

Više o događaju saznajte na: https://www.papukextre.me/

Za one koji vole brze triatlonske utrke na samoj obali mora, Grad Rab je nezaobilazna destinacija:  istoimeni klub bit će domaćin utrke kupa u triatlonu za sve kategorije, od najmlađih do najstarijih, a utrka je zbog svoje kvalitete i dobre organizacije ujedno i dio Alpe-Adria kupa te se očekuje dolazak stranih natjecatelja koji će rame uz rame s našim jakim snagama odmjeravati formu i jurcati užarenim afaltom kakav nas, sudeći po vremenskom progonozama očekuje u nadolazećem vikendu.

Više o ovogodišnjim događanjima saznajte na: http://www.rab-visit.com/hr/sedmi-rapski-triatlon/3090

Raspise obje utrke možete naći  i OVDJE.

Svim sportašicama i sportašima želimo da uživaju u triatlonu gdje god se nalazili i da paze na sebe i vode računa o dodatnoj hidrataciji i adekvatnoj zaštiti od sunca.