STOJANOVIĆ I GORUP NAJBRŽI NA MARJANSKOM ĐIRU

Na jubliarnom 19. Marjanskom điru u omiljenom sportskom parku, TK Split sportašima je priredio još jednu u nizu utrka Keindl sport triatlon kupa.

Među natjecanjima za sve dobne uzraste, od najmlađih do najstarijih,olimpijski triatlon bio je zvijezda dana. Najbrže je ove godine stazu prešao Ognjen Stojanović (Pula) završivši utrku za 1:53:28 ,dvije minute ispred drugoplasiranog Jacopa Butturinija (Zadar). Treći je u cilj ušao Dejan Patrčević (Zrinski) i zaokružio postolje rezultatom ispod dva sata, 1:59:08.

Kod žena je utrku odlično odradila i vodeća u kupu, Dunja Gorup (TK Maskismir) te je na kraju i pobijedila sa više od dvije minute prednosti ispred drugoplasirane Karle Šešelje (Triton) i  njene klupske kolegice, brončane Lucije Petrović, obje mlađe senioke.

Natjecanja u supersprint triatlonu i akvatlonu za najmlađe bila su poticaj sportašima svih dobnih skupina da sudjeluju u Memorijalu Ivice Radeljića. a natjecatelji iz Hrvatske, Makedonije, BIH, Srbije, Italije, Velike Britanije i SAD-a po tko zna koji put potvrdili su da utrka krajem kolovoza u Splitu i dalje zadržava svoj međunarodni karakter.

Rezultati: 19. Marjanski đir 2017