“WORLD TRIATHLON” ima novi vizualni identitet

WORLD TRIATHLON (međunarodno upravljačko tijelo za olimpijski sport u triatlonu i svim srodnim multisport disciplinama širom svijeta, uključujući duatlon, akvatlon, cross triatlon i zimski triatlon) se sa 1.10.2020. počeo prezentirati u novom ruhu – novom vizualnom identitetu.

Iz World Triathlon-a kažu kako njihov novi svjetski identitet u triatlonu daje alate pomoću kojih mogu nastaviti razvijati taj sport na najinovativnije i najučinkovitije načine. Odmah prepoznatljiv, uključiv, spreman za prilagodbu, u svakom je trenutku bit onoga za što se zalažu kao upravljačko tijelo u triatlonskom svijetu.

Novi identitet razvijen je kako bi ojačao mjesto World Triathlon-a u središtu globalne triatlonske zajednice, nova marka koja daje novi poticaj svojoj misiji da nastavi razvijati sport širom svijeta.

“Poruka koja stoji iza novog imena ne može biti jasnija: World Triathlon predstavlja cijelu multisport zajednicu, od prvog nastupa u triatlonu do olimpijskog prvaka. Predstavlja sve za što se zalažemo; inovaciju, ambiciju, suradnju i jednakost te će i dalje biti vodeći u oblikovanju i dijeljenju nevjerojatno svijetle budućnosti našeg sporta “, rekla je predsjednica Svjetskog triatlona i članica MOO-a Marisol Casado.

Više o samom rebrandingu pogledajte na www.triathlon.org