Traum: srebro Za Marina Stipčevića

Naši su sportaši danas nastupili na međunarodnoj utrci Aloha Kids Triathlonu u Traunu u sastavu Roza Šporčić, Magdalena Starčević, Marin Stipčević Filip Vilenica i Filip Carević. Detaljno o samom nastupu sportaša izvještava trener Mateo Kanceljak.

Nakon 500m plivanja Stipčević izlazi kao 3. i odlazi i na bicikl u prvoj grupi od 6 sportaša. Kvalitetnim biciklističkim segmentom i odličnim trčanjem u konkurenciji mlađih juniora Stipčević završava na 2. mjestu od 18 natjecatelja. Filip Vilenica isplivavši 2., nakon tranzicije pada pri penjanju na bicikl gdje gubi mjesto u prvoj grupi te završava kao 7. nakon solidnog trčanja. Carevic nakon plivanja vozi s još jednim sportašem i na trčanju sustiže nekolicinu sportaša i završava na 10. mjestu

U konkurenciji 13. mlađih juniorki Magdalena Starčević je isplivala kao prva te nakon tranzicije vozi bicikl u prvoj grupi sa 3 mlađe juniorke i juniorkama koje su ih sustigle na plivanju. Nakon trčanja završava na 4. mjestu. Roza Šporčić isplivava u drugoj grupi te nakon tranzicije vozi bicikl s još jednom sportašicom. Na trčanju uspijeva sustići njih nekoliko, smanjuje zaostatak za prvom grupom i završava na 5.mjestu.

Sportaši su zadovoljni odrađenim nastupom i željni i motivirani za daljnjim radom i treningom kako bi bili što konkurentniji na međunarodnim utrkama. – zaključio je Kanceljak.

Rezultati: https://time2win.at/event/251/results?round=1951