DVOSTRUKI NASLOVI ZA ZORANU I GORDANA

Na oba prvenstva Hrvatske u duatlonu koja su se održala ovog vikenda Zorana Težak (TK Triton) i Gordan Petković (TK Petar Zrinski) bili su najbrži, najbolji i nenadmašni. U subotu je tako Zorana bila brža od Chiare Peruško (TK Pula, 2. mjesto) i Antonije Zaharije (TK Triton, 3. mjesto) koje su se uspjele domoći postolja na PH u sprint duatlonu.  U muškoj su se  konkurenciji na istoj utrci iza Gordana našli Luka Paliska (TK Pula, 2. mjesto) i Marino Jukić (TK Split, 3. mjesto).

Juniori i kadeti u kraćoj su distanci bili prava konkurencija seniorima pa ni ne čudi velik broj ekipa s ujednačenim rezultatima u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ekipnim prvacima u duatlonu proglašeni su sljedeći timovi:

EKIPE M:
1. Pobjednići (TK Petar Zrinski), 2. TK Pula 1, 3. Zagreb (TK Zagreb)

EKIPE Ž:
1. Rival 1, 2. TK Pula W, 3.Rival 2

Sve službene rezultate možete pronaći na stranicama Grabarsporta.

U nedjelju je u Zagrebu održano PH u standardnom duatlonu za apsolutnu kategoriju i U 23 na kojem je iza pobjednice Zorane Težak druga u cilj utrčala Marina Milković (TK Zagreb), a treća Maja Bonačić (TK Swibir). Gordan Petković bio je brži od drugoplasiranog  Mateja Šporara (TK Zagreb) i trećeplasiranog Andree Fazlića (TK Swibir).

Nakon duatlona startale su utrke regionalnog prvenstva u supersprint triatlonu i olimpijskom triatlonu, a sve rezultate možete pronaći u prilogu. Veliku galeriju forografija možete pronaći ovdje: http://www.3sporta.com/9759_foto-predivan-triatlonski-dan-na-18-zagreb-openu.html

Čestitamo svim sudionicima!

REZULTATI ZAGREB 15.6.2014.