PODCAST HRVATSKOG TRIATLON SAVEZA

Ako nikad niste čuli za podcast nalakše ga je opisati kao radio emisiju koja se sluša preko interneta. Prednost distribucije preko interneta je da se može slušati kada vam to najviše odgovara – na putu prema poslu, za vrijeme treninga, dok čekate u redovima itd.

Cilj našeg podcasta je da populariziramo triatlon kod zainteresirane populacije kako triatlonaca tako i trkača, biciklista, plivača ali i ljudi koji se trenutno ne rekreiraju ali traže najbolji sport za sebe.

U prvoj fazi će emisije biti intervjui sa triatloncima. Trudit ćemo se da  ravnomjerno predstavljamo sve regije ali i damo posebno mjesto ženama u triatlonu. U budućnosti ćemo dodavati i najave utrka, izvještaje sa održanih utrka, sa priprema reprezentacije, kampova, seminara itd.

Epizode

4. epizoda – razgovor sa Borkom Prvanom, pionirom triatlona u Hrvatskoj. Sa Borkom smo pričali o njegovoj natjecateljskoj karijeri koja traje više od 50 godina u prilivanju, triatlonu i multisportu općenito.

3. epizoda – Osim vijesti iz Hrvatskog triatlona donosimo izjave sa kampa u Petrčanima (9:40). Pričali smo sa Izbornikom paratriatlonske reprezentacije Hrvojem Vlahovićem i našim najboljim paratriatloncem Antoniom Frankom, sa našim seniorskim reprezentativcima Jacopom Butturinijem i Lukom Paliskom te na kraju sa Izbornikom Ivanom Ivezićem.

2. epizoda – gost nam je Zvonko Ćubrić, naš najuspješniji triatlonac u olimpijskom formatu (10:19). Zvonko govori o svojoj karijeri i uspjesima. U prvom dijelu donosimo najinteresantnije vijesti iz posljednjih mjesec dana.

1. epizoda – Dorijan Pavliša, predsjednik saveza i Zlatko Tomšić voditelj projekta podcasta i član Upravnog odbora govore o triatlonu u Hrvatskoj te predstavljaju projekt podcasta.

Za dva tjedna nas očekuje razgovor sa našim najboljim triatloncem u olimpijskom formatu – Zvonkom Čubrićem.

Načini na koje možete slušati podcast

Najednostavniji način je direktno sa naše stranice. Na dnu teksta su poveznice na sve epizode.  Ovo je najbolji način ako slušate preko laptopa.

Ako želite slušati preko mobitela preporučamo da instalirate soundcloud aplikaciju. Ako pokušate otvoriti triatlon.hr i slušati preko stranice vjerojatno će se zvuk ugasiti kada se mobitel zaključa. Da bi ovo izbjegli treba instalirati aplikaciju i u tražilicu upisati Hrvatski Triatlon Savez podcast i tamo ćete naći sve raspoložive epizode. Imajte na umu da vam korištenje ove aplikacije troši mobilni podatkovni promet i može se dodatno naplaćivati. Veličina datoteke je oko 50 MB.

Polja za pretraživanje u mobilnoj Soundcloud aplikaciji

Korisnici iPhonea imaju podcast aplikaciju već instaliranu na svom mobitelu. Ako ju otvore i u tražilicu upišu Hrvatski Triatlon Savez također mogu naći sve epizode. Korisna stvar je da preko ove aplikacije možete skinuti epizodu koju želite slušati na mobitel preko Wi-Fi mreže i tako uštedjeti na mobilnom internetu.

Polja za pretraživanje u aplikaciji “Podcasts” na iPhone-u

Korisnici Androida koji žele downloadirati podcast na svoj mobitel mogu instalirati jednu od mnogih besplatnih aplikacija za slušanje podcastova sa Google play servisa kao npr. Podcast addict, Castbox, PodcastGo i druge.

 

Croatian Triathlon Federation

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com