ODRŽAN PRVI DAN TALENATA U RIJECI

Prvi se uvijek pamte: Dan talenata održan proteklog vikenda u Rijeci probio je led i prvi je u nizu planiranih za ovu i sve buduće godine!

Sudjelovali su sportaši i sportašice TK Triton i TK Rijeka pod budnim okom koordinatorice Agate Begić, a dočekali smo i službene rezultate, točke i izvještaj koji vam djeomično prenosimo u nastavku:

Dan Talenata u triatlonu održao se je u Rijeci 18.03.2017. 

Pozivu na Dan talenata odazvalo se je 12 sportaša, a snage su odmjerili sportaši iz Triatlon kluba Triton i Triatlon kluba Rival.  Deset ih je već aktivno u triatlonu kao licencirani natjecatelji, dok će ostalo dvoje biti ove godine prvi puta biti licencirani te tako zakoračiti u natjecatejske vode.
 Najbolje rezultate i točke od 17 do 23 godine osvojili su Marino Jukić i Lucija Petrović, a od 14 do 16 godina najbolji je bio Rene Zbašnik.  

Nažalost, neki se sportaši, čije se rezultate već prati i vrednuje kroz uključivanje u akcije reprezentacije, iz opravdanih razloga nisu mogli odazvati: Leon Pandža zbog bolesti, a Karla Šešelja kojoj je preporučeno mirovanje zbog ozljede koljena, no koja i dalje trenira smanjenim intenzitetom da ne bi došlo do pogoršanja. 

 

DAN TALENATA rezultati RIJEKA

I dalje uživamo u slikama i pripremamo se za Dan talenata u Osijeku i Zadru koji nas očekuju u ovaj petak i subotu!

HVALA svima koji su doprinjeli i odazvali se, a posebno trenerima bez kojih ništa ne bi bilo moguće!